Eliah fyller 7 år

Min älskade pojke har fyllt 7 år! Dagen startade i lugn och ro med en mysig våffelfrukost. Sen åkte vi iväg med barnen till Bohus fästning där det just hölls ett stormaktskrig mellan Sverige och Danmark! Wow, vilken miljö och vilket skådespel!! Den dagen var ett helt kapitel för sig och jag ska skapa ett annat blogginlägg om det, jag älskar ju historia så det blev mycket filmning och fotning. (Dock tappade jag ett dyrt objektiv i backen när Celina i all sin iver snubblade över en trädrot och ramlade in i kameran..! Vad är oddsen liksom…) Mer om det senare!

Vi hade ett litet minifirande här hemma dagen efter med sång, presenter och cupcakes som tjejerna hade bakat. Jordgubbarna som vi skulle ha på hann försvinna mystiskt under dagens gång, hehe… Vi lyckades bara rädda en till födelsedagsbarnet! 😀

Presenterna bestod av tv-spel, lego, ett par drakar och havsmonstrar, tuschpennor och skrivbordsprylar samt kläder. Nyklippt hann Eliah bli dagen till ära dessutom!

Angeline hade oerhört svårt för att behärska sig när cupcakesen kom på bordet. Hon var så ängslig över att inte få sin beskärda del!

Den fick hon förstås! Här, så fint serverat av pappa med ett litet ljus på.

Eliah hugger in! Chokladmuffins med vitchokladglasyr och jordgubbe, så orimligt gott!! Cupcakes (och donuts) är en obesegrad favorit hos barnen i det här huset, de vill helst ha dem hela tiden och jämt och ständigt, i alla dess tänkbara smaker och former. Eller ja, för att vara helt ärlig så får man nog konstatera att allt som kan bakas och ätas är deras favoriter och det godaste de har ätit. Jag antar att det är min lust för bakverk som har smittat över sig på barnen. Jag och Daniel är dock gärna lite återhållsamma med socker och tillåter bara extra godsaker på helgen.

Oj vilket mäktigt år, Eliah! Nu har du gått ut ettan och ska börja tvåan. Du har blivit en mogen, sansad och ansvarsfull pojke, som kommer hem med läxa nästan varje dag och gör dem duktigt och ytterst sällan med klagomål. Du är lugn, klok, finurlig, lite egen (tycker ibland om att hålla dig för dig själv och “göra din egen grej”) och väldigt väldigt snäll! En omtyckt kamrat i skolan. Och du är så skojig och kramig här hemma! Ofta kommer du fram och säger: “Jag vill vara med dig mamma! Jag vill göra något med dig mamma! Vi har ju knappt hunnit ses idag, mamma!”

Jag är så tacksam över att få vara din mamma!! Du är definitivt min favoritpojke!! :-* Hurra för många fler underbara år tillsammans, Eliah!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments