Rofylld midsommar vid havet

Vackra midsommarafton firade vi på västkusten tillsammans med familj och vänner. Först träffades vi hemma hos oss ute på landet och avnjöt en trerätters-brakmiddag i den svala eftermiddagssolen; sill, ostbricka, sallad och olika matpajer med lax och grönsaker i. Sedan tog jag farväl av Daniel och barnen och lämnade tillsammans med mina vänner för att spendera resten av helgen vid havet på västkusten. Daniel och barnen åkte till hans föräldrar och stannade där över helgen.

Vi packade matsäck på Midsommardagen och åkte båt ut till en ö, där vi ägnade hela dagen åt att sola och bada. Underbart!! Jag fotade inte så mycket. Jag har inte fotat mycket alls de senaste två åren eftersom min kamera är lite trasig (fokuset fungerar inte som det ska) och jag väntar på att samla ihop till en nyare dyrare bättre. Men jag filmade några sekunder med mobilen och lade ut på TikTok, så det är ungefär på den nivån som jag ligger på just nu, haha… (Vad du nu ska vara bra för.. det vet jag inte… Känns bra att lämna lite minnen efter mig bara.)

@ziliaving

"Celebrating Midsommar – Sweden's magical holiday that welcomes summer with flowers, friends, and endless sunshine 🌸🇸🇪 Spent the day by the sea on the stunning Swedish west coast. Pure summer bliss! #Midsommar SwedishCulture #SummerCelebration #IdyllicSweden #SwedishTraditions #ScandinavianLifestyle #CultureLovers #LifeInSweden

♬ originalljud - Zilia Ving - Zilia Ving

Jag badade iofs inte. Jag är en sann badkruka. Jag fixar inte kallt vatten och nästan alla vatten är kalla i Sverige. Men sola gjorde jag desto mer! 🙂 Och jag satt länge under eftermiddagssolen högst uppe på klippan och såg båtar köra förbi, hittade mitt ro och filosoferade över livet – vilket jag gör mycket! Jag är en övertänkare.

Vad jag faktiskt filosoferade över minns jag inte och säkert kom jag inte fram till några solklara livsomvälvande nya insikter eller slutsatser, men som introvert har jag ett stort behov av att bara få gå undan, vara ute i naturen och hitta min inre ro. Det fick jag denna helg. Jag återhämtade mig och läkte säkert ett dussin små skärvor inom mig.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Läs hela inlägget av Längta Hem här –> Midsommar på västra kusten […]